Pilatespaja


Tervetuloa Pilatespajalle Akaan Viialaan! Täällä saat laadukasta ohjausta pienryhmässä (max 7 osallistujaa). 
Viikkotuntien lisäksi paja tarjoaa erilaisia teemailtoja ja lyhytkursseja kehonhuollon ja hyvinvoinnin teemoilla. 

"Kehosi on ainoa asunto, jossa sinun on pakko elää."
Olisiko remontin tai huollon aika? 

TUNNIT KEVÄT 2024

FASKIA/PILATES 90min tiistaisin klo 17.00-18.30
Toisiaan täydellisesti tukevat kehonhuollon muodot: Pilates ja ja faskiahuolto samalla kurssilla, vuoroviikoin! Faskiahuoltotunneilla keskitytään etenkin liikkuvuuteen ja kehon nesteyttämiseen faskioita eli lihaskalvoja aktivoimalla. Teemme myös faskiakäsittelyjä välineitä käyttäen.

Pilatestunneilla tarjolla on liikkuvuutta, voimaa ja kehonhallintaa kehittäviä harjoituksia. Pilateksen tavoitteena on vahvistaa etenkin keskivartaloa ja kehon taloudellista käyttöä. Molemmilla tunneilla tehdään myös rentoutusharjoituksia. Perustiedot ja taidot pilateksesta ovat suotavia, mutta ei välttämättömyys. Käytämme välineitä monipuolisesti. Ohjaaja Satu Hokkanen. Tunnit ajalla 6.2.-14.5. (13x). Hinta 250/260€.

CONNECT BODY & MIND 90min tiistaisin klo 18.45-20.15
CBM tunneilla pysähdytään oman kehon äärelle, kuin Mindfullnesia liikkeen kautta. Venyttelyä, hengitystä, omien aistimusten tunnistamista, suorittamisesta pois pyrkien. Kärsitkö kivuista, kankeuksista, stressistä, väsymyksestä tai palautumisvaikeuksista? Käykö hermostosi ylikierroksilla ja kärsiikö uni? Monet ovat saaneet avun CBM:n lempeistä ja kehoa hellivistä harjoituksista! Kuin huomaamatta kehosi myös vahvistuu ja liikkuvuutesi ja kehontuntemuksesi paranee. "Kuin suklaata ja vaniljaa keholle", on eräs asiakas tätä lajia kuvaillut. Ohjaaja Satu Hokkanen. 
Tunnit ajalla 6.2.-14.5. (13x), ei viikolla 9 ja 14. Hinta 250/260€.

PALAUTUMISKURSSI torstaisin klo 17.30-18.45
Väsyttääkö, uuvuttaako, ei kiinnosta, ei jaksa? Vai oletko liiankin täynnä virtaa ja pysähtyminen ja rauhoittuminen on vaikeaa? Entäpä uni, oma aika, muistin toimiminen, vatsavaivat? Nämä kaikki asiat liittyvät stressiin ja palautumiseen. 
Palautuminen toimii ihmisellä kuin puhelimen akku. Jos et palaudu riittävästi, akkusi ei koskaan lataudu. Pusket päivästä toiseen läpi akulla, joka vilkuttaa jo punaisena. Mikä avuksi?
Tule rentoutumaan ohjatusti, silloin se tulee ainakin tehtyä! Teemme yksinkertaisia ja helposti omaksuttavia harjoituksia palautumisreaktion käynnistämiseksi. Saat myös jonkin verran tietoa palautumisen mekanismeista. Aiheina ovat etenkin hermosto, vireystila ja hengitys. Tällä kurssilla saat jättää suorittamisen narikkaan ja keskittyä omaan hyvinvointiisi - kukaan ei tee sitä puolestasi. Kurssi sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.
Tunnit ajalla 1.2.-11.4. (10x) ei viikolla 14! Hinta 160/170e. 

EARLY BIRD HINNAT VOIMASSA 28.1. ASTI.
Kurssimaksun voi maksaa myös kahdessa osassa. Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. 
MAKSUTAVAT KAIKILLA KURSSEILLA:
Käteinen, Mobilepay, Smartum -setelit, smartumPay ja ePassi käyvät maksuvälineenä.
Maksaminen teemailloissa etukäteen, viikkotunneilla viim. ensimmäisellä kokoontumiskerralla tai laskuna (jos haluat laskun, ilmoitathan siitä ilmoittautuessa).

BONUS! Viikkotunneille ilmoittautuvat saavat nyt lisäksi bonuksena ilmaisen jäsenyyden Facebook -ryhmään, josta löytyy lähes 15 eri kehonhuoltovideota pituudeltaan 15-90 minuuttia!

Kaikissa ryhmissä on mahdollista korvata poissaoloja!                   

Huom. Mikäli rajoitukset tms. force majeure-tilanne jossain vaiheessa estää lähitunnit, siirretään tunnit toiseen ajankohtaan TAI tilalle tarjotaan korvaavaa etätuntia. Jo maksettuja kurssimaksuja ei palauteta.


Ilmoittautumiset alempana olevalla lomakkeella!ILMOITTAUDU kursseille alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova. Lähettämällä ilmoittautumisen sitoudut alla oleviin ehtoihin.

Peruutusehdot: Peruutus on ilmainen mikäli peruutat paikkasi viimeistään 5 vrk ennen kurssin alkua.
Tämän jälkeen perutuista paikoista on oikeus laskuttaa 50% kurssin hinnasta.
Peruuttamattomista kurssille ilmestymättä jättämisistä veloitamme kokonaisen kurssimaksun. Voit myös siirtää kurssipaikkasi jollekin toiselle. Ilmoittautuessasi hyväksyt peruutusehdot. Kurssilaisia ei ole vakuutettu tapaturman varalta.

Saat vahvistusviestin muutaman päivän sisällä. HUOM! Tarkistathan myös roskapostikansiosi, mikäli vahvistusviestiä ei kuulu muutaman päivän sisällä!

Tietosuoja: Lähettämiäsi tietoja käytetään vain asiakasrekisteriä/laskutusta varten. Tietoja ei milloinkaan luovuteta kolmansille osapuolille.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

YKSITYISTUNNIT

Satu ohjaa pajalla myös yksityistunteja, tai duo-tunteja kahdelle ihmiselle. Suosittelemme yksityistuntia varsinkin silloin, jos kehossa on paljon ongelmia. 

Yksityistunnilla voimme käydä rauhassa läpi juuri sinun ongelma-alueitasi ja räätälöidä harjoitukset juuri sinulle, jotta voit turvallisesta jatkaa harjoittelua joko kotona tai ohjatussa ryhmässä. Yksityistunti voi pitää sisällään myös manuaalista käsittelyä tarpeen vaatiessa, esimerkiksi faskiahierontaa.

Yksityistunnin hinta: Ensikäynti 75€/75min, Duo-tunti kahdelle 110€/75min, hinnat sisältävät arvonlisäveron.

LÖYDÄ LANTIONPOHJASI -YKSITYISTUNTI JA FACEBOOK RYHMÄ 80€/75min.

Hinta sisältää alkukeskustelun, yksilöohjauksen ja yksilölliset harjoitusohjeet kotiin.
Lisäksi saat nyt ilmaisen pääsyn Facebookin online -ryhmään, jossa voit harjoitella useiden kehonhuoltovideoiden (mm. pilates, syvävenyttely, faskiahieronta) parissa. Ryhmästä löytyy myös lantionpohjan harjoitusvideoita. 


YHTEYSTIEDOT:

Hyvinvointiohjaaja Satu Hokkanen
Pilates- ja syvävenyttelyohjaaja
Connect Body & Mind - ohjaaja
p. 040 5805747
satu.hokkanen@gmail.com
www.facebook.com/pilatessatu
Instagram @pilatessatu

Lämpimästi tervetuloa kursseille juuri sellaisena kuin olet!
Kursseillamme on käytössä turvallisemman tilan periaate.

Pajan osoite: Torikatu 1, 37830 Akaa, 2. kerros. Paja sijaitsee keskellä Viialan kylää torin laidalla.  Parkkipaikat kadulla tilan ulkopuolella. Tila ei valitettavasti ole esteetön (rappuset toiseen kerrokseen).