Pilatespaja

Tervetuloa Pilatespajalle Akaan Viialaan! Täällä saat laadukasta ohjausta pienryhmässä. Syksyn 2018 kursseja:

VIIKKOTUNNIT SYKSY 2018

Sadun kurssit alkavat 10.9. 2018 ja jatkuvat marraskuun loppuun asti.

MAANANTAIklo 18.30-20.00: Connect Body & Mind. Pilatesta, syvävenyttelyä, faskiahierontaa jne, monipuolista kehonhuoltoa. Yht. 10x, hinta 138€ (sis alv.) -RYHMÄ TÄYNNÄ!

TIISTAI: klo 16.45-18.00: Faskiapilates. Pilatespohjaista dynaamisempaa harjoittelua. Yht. 10x hinta 119€ (sis. alv), huom. yleisön pyynnöstä tuntia pidennetty! 

TIISTAI: klo 18.15-19.45: Connect Body & Mind -Relax. Rennompi tunti, hyvin lempeää kehon- ja mielenhuoltoa. Yht. 10x, hinta 138€ (sis. alv).


Smartum -setelit käyvät Sadun ohjaamille kursseille. Kurssille otetaan max. 8 osallistujaa. Pieni ryhmä mahdollstaa myös henkilkökohtaisen ohjaamisen. Ilmoittaudu pian: satu.hokkanen@gmail.com


SUNNUNTAI: FIBROMYALGIA -KURSSI SU 9.9.-18.11.  / OHJAA ANNIKA UUTELA

Tunnetko epämääräisiä kipuja ja särkyä eri puolilla kehoa, joihin ei ole löytynyt selvää syytä? Onko lääkäri diagnosoinut oireesi fibromyalgiaksi? Tule päivittämään tietosi fibromyalgiakipujen syistä ja kokeilemaan erilaisia lääkkeettömiä tapoja tulla sinuiksi kehosi kanssa ja saamaan kipusi hallintaan. Teemme kurssilla esimerkiksi hengitys-, rentoutus-, kehontuntemus- ja liikkuvuusharjoituksia. Koko kurssi 10 ohjauskertaa á 75 min yhteensä 120 euroa. Maksu ensimmäisellä kerralla käteisellä tai kortilla. Otan mukaan vain 8 henkilöä, joten varaa paikkasi nopeasti tälle ainutlaatuiselle kurssille!
Ohjaajana fysioterapeutti Annika Uutela, Fysioterapia Aitoliike. Kysele lisää p. 040 735 6750 tai s-posti annika@aitoliike.fi! Ilmoittautumiset viimeistään 1.9.2018.


LYHYTKURSSIT SYKSY 2018

LÖYDÄ LANTIONPOHJASI! MA 17.9.-8.10. KLO 17.00-18.15  (4 KERTAA), OHJAAJANA SATU HOKKANEN

Kurssilla opit teoriaa ja käytäntöä lantionpohjan ja syvien tukilihasten aktivoimiseen ja turvalliseen harjoittamiseen. Lantionpohjan lihasten toimintahäiriöstä voi kertoa virtsanpidätysongelmat, seksuaalitoiminnon häiriöt, selkäkivut, lantionpohjan lihasten kiputilat sekä laskeumat. Kurssi sopii kaikille lantionpohjan hyvinvoinnista kiinnostuneille, myös synnytyksestä toipuville.

1. kerta 17.9. Tunteminen ja tunnistaminen:
Miten löytää ja aktivoida lantionpohjan lihaksia? Mikä on sopiva voimankäyttö ja aktivoituvatko lihakset oikeassa järjestyksessä? 

2. kerta 24.9. Lantionpohja, keskivartalo ja hengitys:
Miten lantionpohja integroituu muuhun keskivartaloon? Mikä yhteys on hengityksellä ja lantionpohjalla? Miten lantionpohjan lihasten lähellä olevat lihakset ja niiden mahdolliset kireydet/heikkoudet vaikuttuvat lantionpohjaan? Miten voin helpottaa näitä kireyksiä?

3. kerta 1.10. Lantionpohjan monipuolinen treenaaminen:
Kun tunnistat lantionpohjan aktivoitumisen ja sen yhteyden syviin keskivartalon lihaksiin, kannattaa treenata lantionpohjaa monipuolisesti eri asennoissa. Tällä kerralla harjoitamme lantionpohjaa kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti.

4. kerta 8.10. Kertausta ja faskiakäsittelyä
Kertaamme kurssilla opittuja asioita/liikkeitä sekä teemme faskiakäsittelyä lantionpohjaan vaikuttavilla alueilla.

Kurssin hinta on 60€ (smartum -setelit käyvät). Kurssille otetaan max. 8 osallistujaa. Pieni ryhmä mahdollstaa myös henkilkökohtaisen ohjaamisen.
Ilmoittaudu pian: satu.hokkanen@gmail.com


NISKA VAPAAKSI! SU 9.9.-7.10. KLO 17.00-18.15. (5 KERTAA) / OHJAAJANA ANNIKA UUTELA

Kipeytyykö niskasi jatkuvasti? Kärsitkö päänsäryistä? Tule kokeilemaan viiden kerran kurssia, jolla opit lisäämään kehosi liikkuvuutta ja vähentämään jännittyneisyyttä. Kun koko keho voi paremmin, niin niska ja pääkin kiittää! Kurssin sisältö perustuu PhysioPilatekseen sekä kehon ja mielen yhdistävään fysioterapiaan.
Kurssin hinta 5 krt 69 euroa (sis. ALV 10 %) maksetaan ensimmäisellä kerralla käteisellä tai kortilla. Ilmoittaudu 1.9.2018 mennessä annika@aitoliike.fi tai 040 735 6750! Kurssille otetaan max 8 hlöä. Ohjaajana fysioterapeutti ja PhysioPilates-ohjaaja Annika Uutela.

LONKAT NOTKEIKSI! ALK. SU 21.10.  / OHJAAJANA ANNIKA UUTELA  
Lisätietoa tulossa... 


YKSITYISTUNNIT

Satu ohjaa pajalla myös yksityistunteja, tai duo-tunteja kahdelle ihmiselle. Suosittelemme yksityistuntia varsinkin silloin, jos kehossa on paljon ongelmia. Jos taas olet jo pitkän linjan pilatesharrastaja tai jopa alan ammattilainen, ja sinulla on esimerkiksi "pilatesongelma", tule ihmeessä yksityistunnille saamaan uusia näkökulmia asiaasi! 

Yksityistunnilla voimme käydä rauhassa läpi juuri sinun ongelma-alueitasi ja räätälöidä harjoitukset juuri sinulle, jotta voit turvallisesta jatkaa harjoittelua joko kotona tai ohjatussa ryhmässä. Yksityistunti voi pitää sisällään myös manuaalista käsittelyä tarpeen vaatiessa, esimerkiksi faskiahierontaa.

Yksityistunnin hinta: 65€/75min, Duo-tunti kahdelle 90€/75min, hinnat sisältävät arvonlisäveron.


YHTEYSTIEDOT:

Satu Hokkanen
Pilates- ja syvävenyttelyohjaaja
Connect Body & Mind - ohjaaja
p. 040 5805747
satu.hokkanen@gmail.com
www.facebook.com/pilatessatu

Annika Uutela
PhysioPilatesohjaaja, fysioterapeutti
p. 040 7356750
pilatesretriitit@gmail.com 
www.facebook.com/fysioterapeuttiannikauutela


Lämpimästi tervetuloa kursseillemme niin uudet kuin vanhatkin kävijät!


Pajan osoite: Torikatu 1, 37830 Akaa. Paja sijaitsee Akaan Ainutlaatuisissa keskellä Viialan kylää, Apteekkia vastapäätä. Parkkipaikat kadulla tilan ulkopuolella. Tila ei ole esteetön (rappuset toiseen kerrokseen).