Pilatespaja


Tervetuloa Pilatespajalle Akaan Viialaan! Täällä saat laadukasta ohjausta pienryhmässä (max 7 osallistujaa). 
Viikkotuntien lisäksi paja tarjoaa erilaisia teemailtoja ja lyhytkursseja kehonhuollon ja hyvinvoinnin teemoilla. 

"Kehosi on ainoa asunto, jossa sinun on pakko elää."
Olisiko remontin tai huollon aika? 

TUNNIT SYKSY 2022

UUSI KURSSI! PILATES TUTUKSI to 15.9. ja 22.9. klo 18.00-19.45
Kaksi kertaa kokoontuva kurssi, jossa tutustutaan modernin pilateksen periaatteisiin.
Pilatesharjoittelun avulla voit parantaa lihaskuntoa, ryhtiä ja hengitystekniikkaa. Lisäksi pilates on tutkimustenkin mukaan todistettu tehokkaaksi hoitokeinoksi esim. selkäkipuihin sekä myös stressiin ja hermoston häiriöiden torjuntaan. Kurssilla käymme rauhassa läpi tämän n. 100 vuotta vanhan kehonhuoltomenetelmän perusteita.
Ohjaaja on Suomen Pilatesyhdistyksen rekisteröimä, pitkän koulutuksen ja ohjauskokemuksen saanut pilates- ja syvävenyttelyohjaaja. Ohjaus tapahtuu pienryhmässä, jolloin myös henkilökohtainen ohjaaminen on mahdollista.
Kurssi sopii kaikenikäisille ihmisille, kuntoilutaustasta huolimatta. Suuri osa liikkeistä tehdään lattialla selinmakuulla.
Kurssin hinta: 45€ (sis alv). Smartum ja ePassi käyvät maksuvälineinä.
Pilates voi tehdä kehollesi ihmeitä! Ilmoittaudu mukaan viim. 13.9!

UUSI KURSSI! KEHONHUOLTOMIX torstaisin 13.10.-1.12. klo 18.00-19.30
Näillä tunneilla huollamme kehoa ja mieltä monipuolisesti eri menetelmiä hyödyntäen. Harjoitukset sisältävät pilatesta, dynaamista venyttelyä, faskiahuoltoa/käsittelyä, syvävenyttelyä ja connect body & mind -harjoituksia. Kurssin tavoitteena on rennompi keho ja mieli. Aiempaa kokemusta et välttämättä tarvitse. 
Kurssi kokoontuu 8 kertaa. Hinta: 136e kun ilmottaudut viim. 30.9, sen jälkeen 144e.

FASKIA/PILATES 90min tiistaisin klo 17.00-18.30 
Toisiaan täydellisesti tukevat kehonhuollon muodot: Pilates ja ja faskiahuolto samalla kurssilla, vuoroviikoin! Faskiahuoltotunneilla keskitytään etenkin liikkuvuuteen ja kehon nesteyttämiseen faskioita eli lihaskalvoja aktivoimalla. Teemme myös faskiakäsittelyjä välineitä käyttäen.
Pilatestunneilla tarjolla on liikkuvuutta, voimaa ja kehonhallintaa kehittäviä harjoituksia. Pilateksen tavoitteena on vahvistaa etenkin keskivartaloa ja kehon taloudellista käyttöä. Molemmilla tunneilla tehdään myös rentoutusharjoituksia. Perustiedot ja taidot pilateksesta ovat suotavia, mutta ei välttämättömyys. 

CONNECT BODY & MIND 90min tiistaisin klo 18.45-20.15 
CBM tunneilla pysähdytään oman kehon äärelle, kuin Mindfullnesia liikkeen kautta. Venyttelyä, hengitystä, omien aistimusten tunnistamista, suorittamisesta pois pyrkien. Kärsitkö kivuista, kankeuksista, stressistä, väsymyksestä tai palautumisvaikeuksista? Käykö hermostosi ylikierroksilla ja kärsiikö uni? Monet ovat saaneet avun CBM:n lempeistä ja kehoa hellivistä harjoituksista! Kuin huomaamatta kehosi myös vahvistuu ja liikkuvuutesi ja kehontuntemuksesi paranee. "Kuin suklaata ja vaniljaa keholle", on eräs asiakas tätä lajia kuvaillut. 

TUNNILLE KERTAMAKSULLA?
Voit nyt kysellä myös kertamaksupaikkaa viikkotunnille. Kertamaksun hinta on 20€ (ePassi ja Smartum käyvät).

AIKATAULU JA HINTA: 
Kurssimaksu syyskaudelta on 180€ (sis alv).
Tunnit ajalla 13.9.-22.11. (10x) HUOM. ei tuntia 4.10, syyslomalla tunti normaalisti! Varapäivät (ohjaajan estyessä) 29.11. ja 13.12. Kurssimaksun voi maksaa myös kahdessa osassa. Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella.

BONUS! Viikkotunneille ilmoittautuvat saavat nyt lisäksi bonuksena ilmaisen jäsenyyden syyskaudelle Facebook -ryhmään, josta löytyy lähes 15 eri kehonhuoltovideota pituudeltaan 15-90 minuuttia!

Huom. Mikäli rajoitukset tms. force majeure-tilanne jossain vaiheessa estää lähitunnit, siirretään tunnit toiseen ajankohtaan TAI tilalle tarjotaan korvaavaa etätuntia. Jo maksettuja kurssimaksuja ei palauteta.


MAKSUTAVAT KAIKILLA KURSSEILLA:
Käteinen, Mobilepay, Smartum -setelit, smartumPay ja ePassi käyvät maksuvälineenä.
Maksaminen teemailloissa etukäteen, viikkotunneilla ensimmäisellä kokoontumiskerralla tai laskuna (jos haluat laskun, ilmoitathan siitä ilmoittautuessa).


HUOM! Tulethan tunneille vain täysin terveenä! Osallistuja voi halutessaan käyttää maskia. Pidetään yhdessä huolta hyvästä käsihygieniasta, desinfioithan kätesi ennen tunnille tuloa. Mikäli haluat käyttää pajan alustoja, ota mukaasi iso pyyhe alustan suojaamiseksi.


ILMOITTAUDU kursseille alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova. Lähettämällä ilmoittautumisen sitoudut alla oleviin ehtoihin.
Peruutusehdot: Peruutus on ilmainen mikäli peruutat paikkasi viimeistään 5 vrk ennen kurssin alkua.
Tämän jälkeen perutuista paikoista on oikeus laskuttaa 50% kurssin hinnasta.
Peruuttamattomista kurssille ilmestymättä jättämisistä veloitamme kokonaisen kurssimaksun. Voit myös siirtää kurssipaikkasi jollekin toiselle. Ilmoittautuessasi hyväksyt peruutusehdot. Kurssilaisia ei ole vakuutettu tapaturman varalta.

Saat vahvistusviestin muutaman päivän sisällä. HUOM! Tarkistathan myös roskapostikansiosi, mikäli vahvistusviestiä ei kuulu muutaman päivän sisällä!

Tietosuoja: Lähettämiäsi tietoja käytetään vain asiakasrekisteriä/laskutusta varten. Tietoja ei milloinkaan luovuteta kolmansille osapuolille.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

YKSITYISTUNNIT

Satu ohjaa pajalla myös yksityistunteja, tai duo-tunteja kahdelle ihmiselle. Suosittelemme yksityistuntia varsinkin silloin, jos kehossa on paljon ongelmia. 

Yksityistunnilla voimme käydä rauhassa läpi juuri sinun ongelma-alueitasi ja räätälöidä harjoitukset juuri sinulle, jotta voit turvallisesta jatkaa harjoittelua joko kotona tai ohjatussa ryhmässä. Yksityistunti voi pitää sisällään myös manuaalista käsittelyä tarpeen vaatiessa, esimerkiksi faskiahierontaa.

Yksityistunnin hinta: Ensikäynti 75€/75min, Duo-tunti kahdelle 100€/75min, hinnat sisältävät arvonlisäveron.

LÖYDÄ LANTIONPOHJASI -YKSITYISTUNTI JA FACEBOOK RYHMÄ 80€/75min.

Hinta sisältää alkukeskustelun, yksilöohjauksen ja yksilölliset harjoitusohjeet kotiin.
Lisäksi saat nyt ilmaisen pääsyn Facebookin online -ryhmään, jossa voit harjoitella useiden kehonhuoltovideoiden (mm. pilates, syvävenyttely, faskiahieronta) parissa. Ryhmästä löytyy myös lantionpohjan harjoitusvideoita. 


YHTEYSTIEDOT:

Hyvinvointiohjaaja Satu Hokkanen
Pilates- ja syvävenyttelyohjaaja
Connect Body & Mind - ohjaaja
p. 040 5805747
satu.hokkanen@gmail.com
www.facebook.com/pilatessatu
Instagram @pilatessatu

Lämpimästi tervetuloa kursseille juuri sellaisena kuin olet!
Kursseillamme on käytössä turvallisen tilan periaate.

Pajan osoite: Torikatu 1, 37830 Akaa. Paja sijaitsee Akaan Ainutlaatuisissa keskellä Viialan kylää.  Parkkipaikat kadulla tilan ulkopuolella. Tila ei valitettavasti ole esteetön (rappuset toiseen kerrokseen).