Pilatespaja

Tervetuloa Pilatespajalle Akaan Viialaan! Täällä saat laadukasta ohjausta pienryhmässä. Kevään 2018 kursseja:


LÖYDÄ LANTIONPOHJASI! KE 23.5.-6.6. 2018 (3 KERTAA)

Kurssilla opit teoriaa ja käytäntöä lantionpohjan ja syvien tukilihasten aktivoimiseen ja turvalliseen harjoittamiseen. Lantionpohjan lihasten toimintahäiriöstä voi kertoa virtsanpidätysongelmat, seksuaalitoiminnon häiriöt, selkäkivut, lantionpohjan lihasten kiputilat sekä laskeumat. Kurssi sopii kaikille lantionpohjan hyvinvoinnista kiinnostuneille, myös synnytyksestä toipuville.

1. kerta 23.5. Tunteminen ja tunnistaminen:
Miten löytää ja aktivoida lantionpohjan lihaksia? Mikä on sopiva voimankäyttö ja aktivoituvatko lihakset oikeassa järjestyksessä? Miten lantionpohja integroituu muuhun keskivartaloon?

2. kerta 30.5. Lantionpohja, keskivartalo ja hengitys:
Mikä yhteys on hengityksellä ja lantionpohjalla? Miten lantionpohjan lihasten lähellä olevat lihakset ja niiden mahdolliset kireydet/heikkoudet vaikuttuvat lantionpohjaan? Miten voin helpottaa näitä kireyksiä?

3. kerta 6.6. Lantionpohjan monipuolinen treenaaminen:
Kun tunnistat lantionpohjan aktivoitumisen ja sen yhteyden syviin keskivartalon lihaksiin, kannattaa treenata lantionpohjaa monipuolisesti eri asennoissa. Tällä kerralla harjoitamme lantionpohjaa kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti.

Kurssin hinta on 45€ (smartum -setelit käyvät). Kurssille otetaan max. 8 osallistujaa. Pieni ryhmä mahdollstaa myös henkilkökohtaisen ohjaamisen.
Ilmoittaudu pian: satu.hokkanen@gmail.com

HYVÄN OLON VIIKONLOPPU! LA-SU 24.-25.3.2018

Aikaa vain sinulle itsellesi ja hyvinvoinnillesi! Miltä kuulostaisi viikonloppu tehden syvävenyttelyä, faskiahierontaa, rentoutumisharjoituksia, äänimaljarentoutusta? Tulisiko tarpeeseen pitkän talven jälkeen? Tervetuloa pajalle Hyvän olon viikonloppuun maaliskuun lopulla! Ohjaajina Satu Hokkanen, Kristiina Santoo (palautumisohjaaja), sekä Päivi Roiha (sointukylpyrentoutus). Lisätietoa tulossa pian, pysy kuulolla!

FIBROMYALGIA -KURSSI SU 14.1.-25.3. KLO 17.00-18.15 / OHJAA ANNIKA

Tunnetko epämääräisiä kipuja ja särkyä eri puolilla kehoa, joihin ei ole löytynyt selvää syytä? Onko lääkäri diagnosoinut oireesi fibromyalgiaksi? Tule kuulemaan uusinta tutkimustietoa fibromyalgiakipujen syistä ja kokeilemaan erilaisia lääkkeettömiä tapoja saada kipusi hallintaan. Teemme kurssilla esimerkiksi hengitys-, rentoutus- ja liikkuvuusharjoituksia. Kurssi kestää 3 kk sisältäen yhteensä 10 ohjauskertaa á 75 min 14.1.-25.3.2018 (ei 25.2.). Koko kurssin hinta on 95 euroa. Otan kurssille vain 7 henkilöä, joten varaa paikkasi nopeasti tälle ainutlaatuiselle kurssille!  Ohjaajana fysioterapeutti Annika Uutela, Fysioterapia Aitoliike. Kysele lisää p. 040 735 6750 tai s-posti pilatesretriitit@gmail.com! 

LONKAT NOTKEIKSI -KURSSI SU 18.2. KLO 18.30-19.45 / OHJAA ANNIKA

Kärsitkö lonkan alueen kivuista tai sairastatko lonkan nivelrikkoa? Tule oppimaan uudenlainen tapa harjoitella ja pitää lonkkasi paremmassa toimintakunnossa! Vahvat ja symmetrisesti liikkuvat lonkat helpottavat myös selkä- ja polvikipuja. Harjoittelu perustuu uusimpaan tutkittuun tietoon lonkan alueen toimintahäiriöistä. Ilmoittaudu kurssille sähköpostilla pilatesretriitit@gmail.com tai puhelimitse 0407356750. Kurssin hinta 69 euroa (sis. ALV 10 %) yht 5 kertaa sunnuntaisin á 75 min. Maksu ensimmäisellä kokoontumiskerralla korttimaksuna tai käteisellä. 

VIIKKOTUNNIT

Sadun ohjaamat vakiotunnit maanantai- ja tiistai-illassa ovat täynnä. Seuraa ilmoittelua mahdollisesti vapautuvista paikoista ja tulevista tunneista Sadun Facebook-sivun kautta: www.facebook.com/pilatessatu/

YKSITYISTUNNIT

Satu ohjaa pajalla myös yksityistunteja, tai duo-tunteja kahdelle ihmiselle. Suosittelemme yksityistuntia varsinkin silloin, jos kehossa on paljon ongelmia. Jos taas olet jo pitkän linjan pilatesharrastaja tai jopa alan ammattilainen, ja sinulla on esimerkiksi "pilatesongelma", tule ihmeessä yksityistunnille saamaan uusia näkökulmia asiaasi! 

Yksityistunnilla voimme käydä rauhassa läpi juuri sinun ongelma-alueitasi ja räätälöidä harjoitukset juuri sinulle, jotta voit turvallisesta jatkaa harjoittelua joko kotona tai ohjatussa ryhmässä. Yksityistunti voi pitää sisällään myös manuaalista käsittelyä tarpeen vaatiessa, esimerkiksi faskiahierontaa.

Yksityistunnin hinta: 65€/75min, Duo-tunti kahdelle 90€/75min, hinnat sisältävät arvonlisäveron.


YHTEYSTIEDOT:

Satu Hokkanen
Pilates- ja syvävenyttelyohjaaja
Connect Body & Mind - ohjaaja
p. 040 5805747
satu.hokkanen@gmail.com
www.facebook.com/pilatessatu

Annika Uutela
PhysioPilatesohjaaja, fysioterapeutti
p. 040 7356750
pilatesretriitit@gmail.com 
www.facebook.com/fysioterapeuttiannikauutela


Lämpimästi tervetuloa kursseillemme niin uudet kuin vanhatkin kävijät!


Pajan osoite: Torikatu 1, 37830 Akaa. Paja sijaitsee Akaan Ainutlaatuisissa keskellä Viialan kylää, Apteekkia vastapäätä. Parkkipaikat kadulla tilan ulkopuolella. Tila ei ole esteetön (rappuset toiseen kerrokseen).