Pilatespaja


Tervetuloa Pilatespajalle Akaan Viialaan! Täällä saat laadukasta ohjausta pienryhmässä (max 8 osallistujaa). 
Viikkotuntien lisäksi paja tarjoaa erilaisia teemailtoja ja lyhytkursseja kehonhuollon ja hyvinvoinnin teemoilla. 

"Kehosi on ainoa asunto, jossa sinun on pakko elää."
Olisiko remontin tai huollon aika? 

KESÄTUNNIT 2022

Pidä huolta kesäkehosta! Kesällä huolletaan kehoa vaihtuvin teemoin yhteensä kuusi kertaa.
Kesäkuussa keskiviikkoisin klo 18.30-20.00:
1.6. Faskiahuolto
8.6. Lantionpohja
15.6. Pilates
22.6. Syvävenyttely

Elokuussa tiistaisin klo 18.30-20.00:
9.8. Syvävenyttely
16.8. Faskiahuolto
23.8. Lantionpohja
30.8. Pilates

Hinta: kesä- tai elokuu 65€, molemmat 120€
Kevään 22 kurssilaiset saavat 10% alennuksen hinnoista.
Paikka pieni pilatespaja Viialassa. Ilmoittaudu kesäkuun tunneille viim. 29.5, elokuun tunneille 1.8!

BONUS! Ilmoittaudu toukokuun loppuun mennessä ja saat kesäksi ilmaisen jäsenyyden Facebook -ryhmään, josta löytyy lähes 15 eri kehonhuoltovideota eri teemoin, pituudeltaan 15-90 minuuttia!

NURMIPILATES: Seuraa ilmoittelua kesän ulkotunneista (säiden ja menojen salliessa, tunteja lyhyelläkin varoitusajalla), liittymällä WhatsApp ryhmään. Laita liittymispyyntö: 0405805747 / Instassa @pilatessatu

TUNNIT KEVÄT 2022

FASKIAPILATES 90min tiistaisin klo 17.00-18.30 
Tunneilla keskitytään liikkuvuuteen ja hallintaan. Tarjolla on liikkuvuutta, voimaa ja hallintaa kehittäviä harjoituksia, sekä dynaamista faskiaharjoittelua. Pääpaino tunneilla on liikkuvuuden kehittämisessä ja ylläpidossa. Harjoittelua maustamme myös välinein, opit mm. faskioiden itsehierontaa. Perustiedot ja taidot pilateksesta ovat suotavia, mutta ei välttämättömyys. (Vapaana: 2 paikkaa 13.2.)

CONNECT BODY & MIND 90min tiistaisin klo 18.45-20.15 
CBM tunneilla pysähdytään oman kehon äärelle, kuin Mindfullnesia liikkeen kautta. Venyttelyä, hengitystä, omien aistimusten tunnistamista, suorittamisesta pois pyrkien. Kärsitkö kivuista, kankeuksista, stressistä, väsymyksestä tai palautumisvaikeuksista? Käykö hermostosi ylikierroksilla ja kärsiikö uni? Monet ovat saaneet avun CBM:n lempeistä ja kehoa hellivistä harjoituksista! Kuin huomaamatta kehosi myös vahvistuu ja liikkuvuutesi ja kehontuntemuksesi paranee. "Kuin suklaata ja vaniljaa keholle", on eräs asiakas tätä lajia kuvaillut. (Vapaana: 2 paikkaa 13.2.)

TUNNILLE KERTAMAKSULLA?
Voit nyt kysellä myös kertamaksupaikkaa viikkotunnille. Kertamaksun hinta on 20€ (ePassi ja Smartum käyvät).

AIKATAULU JA HINTA: 
Kurssimaksu kevätkaudelta on 204€ (sis alv).
Tunnit ajalla 15.2.-10.5. (12x) HUOM. ei tuntia 26.4. varapäivät (ohjaajan estyessä) 17. ja 24.5. 
Kurssimaksun voi maksaa myös kahdessa osassa. Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella.

BONUS! Viikkotunneille ilmoittautuvat saavat nyt lisäksi bonuksena ilmaisen jäsenyyden kevätkaudelle Facebook -ryhmään, josta löytyy lähes 15 eri kehonhuoltovideota pituudeltaan 15-90 minuuttia!

Huom. Mikäli rajoitukset jossain vaiheessa estävät lähitunnit, siirretään tunnit toiseen ajankohtaan TAI tilalle tarjotaan korvaavaa etätuntia. Jo maksettuja kurssimaksuja ei palauteta.WORKSHOPIT: TÄRINÄILTA, LÄSNÄ -ILLAT, LÖYDÄ LANTIONPOHJASI 

TÄRINÄRENTOUTUS Perjantaina 25.2. klo 18.00-19.30
Niin kutsutun tärinäterapian, tai -rentoutuksen avulla voi purkaa stressiä tai trauman aiheuttamia jännitystiloja. Ideana on saada yksinkertaisten liikeharjoitusten avulla kehossa aikaan kokonaisvaltainen vapina, joka rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Harjoitus käynnistää lihasten vapinana tai tärinänä alkavan luonnollisen palautumismekanismin. Harjoitusliikkeet on helppo oppia ja niiden vaikutukset ovat nopeasti havaittavissa. Hinta 20€.

LÄSNÄ - TIETOISEN LÄSNÄOLON JA KOSKETUKSEN ILTA PAREILLE Sunnuntaina 6.3. ja 3.4. klo 17.30-20.00
Katso lisätiedot täältä

LÖYDÄ LANTIONPOHJASI Perjantaina 25.3. ja 1.4. klo 17.00-20.00
Naisille suunnattu, suosittu Löydä lantionpohjasi -kurssi tulee nyt yhden illan workshopina.
Kurssilla opit käytännön harjotteiden lisäksi myös hieman teoriaa lantionpohjasta ja syvistä tukilihaksista. Harjoitusten avulla opit lantionpohjan aktivoimisen ja harjoittamisen turvallisesti. Illassa käymme läpi mm:

- Lantionpohjan lihasten aktivaation tunnistaminen 
- Lantionpohjan harjoittaminen: Kesto-, voima- ja nopeusharjoittelu. Lantionpohjan lihasten integroituminen ja vaikutus muuhun keskivartalon lihaksistoon.
- Lantionpohjan ja ympäröivien lihasryhmien rentouttaminen

Hinta 50€


MAKSUTAVAT KAIKILLA KURSSEILLA:
Käteinen, Mobilepay, Smartum -setelit, smartumPay ja ePassi käyvät maksuvälineenä.
Maksaminen teemailloissa etukäteen, viikkotunneilla ensimmäisellä kokoontumiskerralla tai laskuna (jos haluat laskun, ilmoitathan siitä ilmoittautuessa).HUOM! Tulethan tunneille vain täysin terveenä! Osallistuja voi halutessaan käyttää maskia. Pidetään yhdessä huolta hyvästä käsihygieniasta, desinfioithan kätesi ennen tunnille tuloa. Mikäli haluat käyttää pajan alustoja, ota mukaasi iso pyyhe alustan suojaamiseksi.


ILMOITTAUDU kursseille alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova. Lähettämällä ilmoittautumisen sitoudut alla oleviin ehtoihin.
Peruutusehdot: Peruutus on ilmainen mikäli peruutat paikkasi viimeistään 5 vrk ennen kurssin alkua. Peruuttamattomista kurssille ilmestymättä jättämisistä veloitamme kokonaisen kurssimaksun. Voit myös siirtää kurssipaikkasi jollekin toiselle. Ilmoittautuessasi hyväksyt peruutusehdot. Kurssilaisia ei ole vakuutettu tapaturman varalta.

Saat vahvistusviestin muutaman päivän sisällä. HUOM! Tarkistathan myös roskapostikansiosi, mikäli vahvistusviestiä ei kuulu muutaman päivän sisällä!

Tietosuoja: Lähettämiäsi tietoja käytetään vain asiakasrekisteriä/laskutusta varten. Tietoja ei milloinkaan luovuteta kolmansille osapuolille.

YKSITYISTUNNIT

Satu ohjaa pajalla myös yksityistunteja, tai duo-tunteja kahdelle ihmiselle. Suosittelemme yksityistuntia varsinkin silloin, jos kehossa on paljon ongelmia. 

Yksityistunnilla voimme käydä rauhassa läpi juuri sinun ongelma-alueitasi ja räätälöidä harjoitukset juuri sinulle, jotta voit turvallisesta jatkaa harjoittelua joko kotona tai ohjatussa ryhmässä. Yksityistunti voi pitää sisällään myös manuaalista käsittelyä tarpeen vaatiessa, esimerkiksi faskiahierontaa.

Yksityistunnin hinta: Ensikäynti 75€/75min, Duo-tunti kahdelle 100€/75min, hinnat sisältävät arvonlisäveron.

LÖYDÄ LANTIONPOHJASI -YKSITYISTUNTI JA FACEBOOK RYHMÄ 80€/75min.

Hinta sisältää alkukeskustelun, yksilöohjauksen ja yksilölliset harjoitusohjeet kotiin.
Lisäksi saat nyt ilmaisen pääsyn Facebookin online -ryhmään, jossa voit harjoitella useiden kehonhuoltovideoiden (mm. pilates, syvävenyttely, faskiahieronta) parissa. Ryhmästä löytyy myös lantionpohjan harjoitusvideoita. Ilmaisjäsenyytesi on voimassa toukokuun 2022 loppuun asti.


YHTEYSTIEDOT:

Hyvinvointiohjaaja Satu Hokkanen
Pilates- ja syvävenyttelyohjaaja
Connect Body & Mind - ohjaaja
p. 040 5805747
satu.hokkanen@gmail.com
www.facebook.com/pilatessatu
Instagram @pilatessatu

Lämpimästi tervetuloa kursseille juuri sellaisena kuin olet!

Pajan osoite: Torikatu 1, 37830 Akaa. Paja sijaitsee Akaan Ainutlaatuisissa keskellä Viialan kylää.  Parkkipaikat kadulla tilan ulkopuolella. Tila ei valitettavasti ole esteetön (rappuset toiseen kerrokseen).