Pilatespaja

Tervetuloa Pilatespajalle Akaan Viialaan! Täällä saat laadukasta ohjausta pienryhmässä. 
Viikkotuntien lisäksi paja tarjoaa erilaisia teemailtoja ja lyhytkursseja kehonhuollon ja hyvinvoinnin teemoilla. 

TUNNIT TALVI 2021

"Kehosi on ainoa asunto, jossa sinun on pakko elää."
Olisiko remontin tai huollon aika?

Aloita uusi vuosi pitämällä huolta itsestäsi! Koronatilanteesta johtuen viikkotunnit käynnistyvät etänä.  Tarjolla on kaksi eri kurssia, Pilatesmix ja Connect Body & Mind. Saat uuden videon joka viikko, ja video on katsottavissa koko viikon ajan. Näin voit huoltaa itseäsi juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii! Videoiden kesto on noin 75 minuuttia.

PILATESMIX Pilatesmix -tunneilla keskitytään liikkuvuuteen ja hallintaan. Tarjolla on liikkuvuutta, voimaa ja hallintaa kehittäviä harjoituksia, sekä dynaamista faskiaharjoittelua. Pääpaino tunneilla on liikkuvuuden kehittämisessä ja ylläpidossa. Videot julkaistaan aina torstaisin YouTubessa ajalla 14.1.-25.2. Yhteensä 8,75h (7 kertaa). Hinta 89€. 
EARLY BIRD HINTA 79€ 7.1. asti!

CONNECT BODY & MIND eli CBM tunneilla pysähdytään oman kehon äärelle. Kärsitkö kivuista, kankeuksista, stressistä, väsymyksestä tai palautumisvaikeuksista? Käykö hermostosi ylikierroksilla ja kärsiikö uni? Monet ovat saaneet avun CBM:n lempeistä ja kehoa hellivistä harjoituksista! Kuin huomaamatta kehosi myös vahvistuu ja liikkuvuutesi ja kehontuntemuksesi paranee. "Kuin suklaata ja vaniljaa keholle", on eräs asiakas tätä lajia kuvaillut.
Videot julkaistaan aina tiistaisin YouTubessa ajalla 12.1.-23.2. Yhteensä 8,75h (7 kertaa). Hinta 89€.
EARLY BIRD HINTA 79€ 7.1. asti! 

Ota tehostartti uuteen vuoteen ja tilaa molemmat kurssit hintaan 148€!
Tai jos haluat, anna esim. ystävälle lahjaksi hyvinvointia ja tilaa kaksi samaa kurssia hintaan 148€.

MAKSUTAVAT: Mobilepay, Smartum -setelit, smartumPay ja ePassi käyvät maksuvälineenä.

Ilmoittaudu mukaan nyt! Täytäthän alla olevat kentät huolellisesti.
Saat vahvistusviestin ja tarkemmat maksuohjeet muutaman päivän sisään. Mikäli mitään ei kuulu, tarkistathan roskapostisi.


LYHYTKURSSIT 2021

!UUTTA! LÄSNÄ - TIETOISEN LÄSNÄOLON JA KOSKETUKSEN ILTA PARISKUNNILLE SU 7.2 JA SU 14.2. KLO 18-20

Lämpöä ja läsnäoloa rakkaasi kanssa! 
Miltä kuulostaisi todellinen laatuaika teille kahdelle?
Läsnä -työpajassa pääset rentoutumaan rakkaimpasi kanssa. Teette yksin ja yhdessä lempeitä ja rentouttavia hengitys- ja venytysharjoituksia, tietoista koskettamista harjoitellen. Työpaja ei vaadi mitään aikaisempaa kokemusta body&mind -tyyppisestä työskentelystä. Työpajassa tehtävien harjoitusten avulla voitte mm.

- Löytää ja syventää niin henkistä kuin fyysistäkin yhteyttä toisiinne
- Syventää yhteyttä omaan kehoosi
- Oppia uusia keinoja niin omaan rentoutumiseen kuin toisenkin rentouttamiseen
- Saada vinkkejä myös esim. lasten rentouttamiseen, osa harjoituksista soveltuu myös lasten kanssa tehtäviksi

Milloin viimeksi olitte toisillenne todella läsnä, ilman keskeytyksiä ja ulkopuolisia ärsykkeitä?
Yllätä rakkaasi ystävänpäivän hengessä :)

Työpajan hinta: 50€/pariskunta, kesto 2h. Työpajat su 7.2.2021 klo 18.00-20.00 ja su 14.2.2021 klo 18.00-20.00

Ilmoittaudu mukaan nyt!  Käteinen, Smartum -setelit, smartumPay ja ePassi käyvät maksuvälineenä.
Työpajaan otetaan vain 3 pariskuntaa, joten älä mieti liian kauaa! 

HUOM! Korona-asiaa! Tulethan tunnilla vain täysin terveenä! Osallistuja voi halutessaan käyttää maskia. Pidetään yhdessä huolta hyvästä käsihygieniasta, desinfioithan kätesi ennen tunnille tuloa. Mikäli haluat käyttää pajan alustoja, ota mukaasi iso pyyhe alustan suojaamiseksi.


ILMOITTAUDU alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova. Lähettämällä ilmoittautumisen sitoudut alla oleviin ehtoihin.
Peruutusehdot: Peruutus on ilmainen mikäli peruutat paikkasi viimeistään 3 vrk ennen kurssin alkua. Flunssaoireissa myös lyhyempi peruutusaika käy (koronatilanteen vuoksi). Peruuttamattomista kurssille ilmestymättä jättämisistä veloitamme kokonaisen kurssimaksun. Voit myös siirtää kurssipaikkasi jollekin toiselle. Ilmoittautuessasi hyväksyt peruutusehdot. Kurssilaisia ei ole vakuutettu tapaturman varalta.

Saat vahvistusviestin muutaman päivän sisällä. HUOM! Tarkistathan myös roskapostikansiosi, mikäli vahvistusviestiä ei kuulu muutaman päivän sisällä!

Tietosuoja: Lähettämiäsi tietoja käytetään vain asiakasrekisteriä/laskutusta varten. Tietoja ei milloinkaan luovuteta kolmansille osapuolille.

YKSITYISTUNNIT

Satu ohjaa pajalla myös yksityistunteja, tai duo-tunteja kahdelle ihmiselle. Suosittelemme yksityistuntia varsinkin silloin, jos kehossa on paljon ongelmia. 

Yksityistunnilla voimme käydä rauhassa läpi juuri sinun ongelma-alueitasi ja räätälöidä harjoitukset juuri sinulle, jotta voit turvallisesta jatkaa harjoittelua joko kotona tai ohjatussa ryhmässä. Yksityistunti voi pitää sisällään myös manuaalista käsittelyä tarpeen vaatiessa, esimerkiksi faskiahierontaa.

Yksityistunnin hinta: 65€/75min, Duo-tunti kahdelle 90€/75min, hinnat sisältävät arvonlisäveron.


MENNEET KURSSIT

LÖYDÄ LANTIONPOHJASI -KURSSI Maanantaisin 20.1.-17.2.2020

Viisi kertaa kokoontuva intensiivikurssi sinulle lantionpohjan terveydestä kiinnostunut nainen!

Ensimmäisellä kerralla kokoonnumme klo 18.45-20.15, muut kerrat klo 18.45-20.00, yhteensä 6,5h.
Kurssin hinta on 80 euroa (smartum -setelit ja ePassi käyvät maksuksi).

Kurssilla opit käytännön harjotteiden lisäksi myös hieman teoriaa lantionpohjasta ja syvistä tukilihaksista. Harjoitusten avulla opit lantionpohjan aktivoimisen ja harjoittamisen turvallisesti. Lantionpohja toimii yhteistyössä syvien vatsa- ja selkälihasten kanssa eli on osa lanneselän tukea. Nämä lihakset tuottavat myös mielihyvää seksuaalitoiminnoissa. Lihasten toimintahäiriöstä voi kertoa virtsanpidätysongelmat, seksuaalitoiminnon häiriöt, selkäkivut, lantionpohjan lihasten kiputilat sekä laskeumat. Toimiva lantionpohja voi parantaa elämänlaatua huomattavasti.

Kurssilla käydään läpi mm.

- Lantionpohjan lihasten aktivaation tunnistaminen ja lihasten rentouttaminen
- Harjoittelua tukevia hengitys- ja rentoutusharjoituksia
- Lantionpohjan lihasten integroituminen muuhun keskivartalon lihaksistoon
- Lihasten monipuolinen harjoittelu eri asennoissa
- Lihaskalvojen eli faskioiden kireyksien helpottaminen

Intensiivikurssi pidetään viitenä peräkkäisenä maanantai-iltana Pilatespajalla Viialassa 20.1.-17.2. Kurssin hinta on 80€ . Kurssille otetaan max. 8 osallistujaa. Pieni ryhmä mahdollistaa myös henkilökohtaisen ohjaamisen.


TÄRINÄRENTOUTUS Perjantaina 13.3. KLO 17.30-19.00

Niin kutsutun tärinäterapian, tai -rentoutuksen avulla voi purkaa stressiä tai trauman aiheuttamia jännitystiloja.

Ideana on saada yksinkertaisten liikeharjoitusten avulla kehossa aikaan kokonaisvaltainen vapina, joka rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Harjoitus käynnistää lihasten vapinana tai tärinänä alkavan luonnollisen palautumismekanismin. Harjoitusliikkeet on helppo oppia ja niiden vaikutukset ovat nopeasti havaittavissa. Hinta 20€.

YHTEYSTIEDOT:

Hyvinvointiohjaaja Satu Hokkanen
Pilates- ja syvävenyttelyohjaaja
Connect Body & Mind - ohjaaja
p. 040 5805747
satu.hokkanen@gmail.com
www.facebook.com/pilatessatu

Lämpimästi tervetuloa kursseille niin uudet kuin vanhatkin kävijät!

Pajan osoite: Torikatu 1, 37830 Akaa. Paja sijaitsee Akaan Ainutlaatuisissa keskellä Viialan kylää.  Parkkipaikat kadulla tilan ulkopuolella. Tila ei valitettavasti ole esteetön (rappuset toiseen kerrokseen).