Pilatespaja

Tervetuloa Pilatespajalle Akaan Viialaan! Täällä saat laadukasta ohjausta pienryhmässä (max 8 henkeä). Viikkotuntien lisäksi järjestän satunnaisesti erilaisia teemailtoja ja lyhytkursseja kehonhuollon ja hyvinvoinnin teemoilla. Satunnaisesti pajalla kursseja järjestää myös vierailevat ohjaajat.

VIIKKOTUNNIT KEVÄT 2019

FASKIAPILATES -ryhmässä (tiistaisin klo 16.45-18.00) on yksi paikka vapaana, muut ryhmät täynnä. Lisätiedot suoraan Sadulta. Kevään tunnit kestävät viikolle 16 asti.

Smartum -setelit käyvät Sadun ohjaamille kursseille. Kurssille otetaan max. 8 osallistujaa. Pieni ryhmä mahdollistaa myös henkilkökohtaisen ohjaamisen. Ilmoittaudu pian: satu.hokkanen@gmail.com


SUNNUNTAI 24.3. (TÄYNNÄ!) SEKÄ 28.4. Stressi -spesiaali: Rauhoita hermostosi!
Univaikeuksia? Väsymystä? Stressiä? Käytkö helposti ylikierroksilla? Pitäisikö asialle tehdä jotain? 
Tilanne, jossa yrittää rentoutua, mutta mitään ei tapahdu, on varmasti kaikille tuttu. Sydän tykyttää ja ajatukset pyörivät samaa rataa eikä nukkuminenkaan tunnu palauttavan. Normaalisti parasympaattinen hermosto aktivoituu levossa, mutta aina näin ei käy. 

Tule stressi -spesiaaliin, jonka aiheena on sympaattisen hermoston rauhoittaminen ja tasapainon löytäminen kehoon. Illan aikana saat tietoa stressistä ja palautumisesta, ja sen lisäksi teemme hermostoa tasapainottavia liike- ja rentoutumisharjoituksia. Aktivoimme parasympaattista hermostoa, joka rauhoittaa elimistön toimintoja ja palauttaa sen toiminnan jälkeen tasapainotilaan. Parasympaattisen aktiivisuuden lisääntyminen alentaa sydämen sykettä, rauhoittaa hengitystä ja lisää sykevaihtelua. 

Sympaattisen hermoston yliaktiivisuuden oireita ovat muun muassa:

 • tiheä pulssi
 • kohonnut verenpaine
 • rytmihäiriöt ja sydämentykytykset
 • mielen rauhattomuus, levottomuus ja keskittymisvaikeudet
 • ärtyneisyys
 • ruoansulatusongelmat
 • päänsärky
 • väsymys ja uniongelmat
 • raajojen kylmyys
 • yöhikoilu
 • jatkuva sairastelu

Stressi-ilta järjestetään pajalla Viialassa, sunnuntaina 24.3. klo 17.00-19.30. Illan hinta on 35 euroa (sis. alv), paperiset smartumit käyvät maksuvälineenä. SU 24.3. TÄYNNÄ!

Suuren suosion vuoksi stressi-ilta järjestetään myös su 28.4. (17.00-19.30) ilmoittaudu pian!


ILMOITTAUDU alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutusehdot: Peruutus on ilmainen mikäli peruutat paikkasi viimeistään 3 vrk ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista tai kurssille ilmestymättä jättämisistä veloitamme kokonaisen kurssimaksun. Ilmoittautuessasi hyväksyt peruutusehdot.
Saat vahvistusviestin muutaman päivän sisällä.

YKSITYISTUNNIT

Satu ohjaa pajalla myös yksityistunteja, tai duo-tunteja kahdelle ihmiselle. Suosittelemme yksityistuntia varsinkin silloin, jos kehossa on paljon ongelmia. 

Yksityistunnilla voimme käydä rauhassa läpi juuri sinun ongelma-alueitasi ja räätälöidä harjoitukset juuri sinulle, jotta voit turvallisesta jatkaa harjoittelua joko kotona tai ohjatussa ryhmässä. Yksityistunti voi pitää sisällään myös manuaalista käsittelyä tarpeen vaatiessa, esimerkiksi faskiahierontaa.

Yksityistunnin hinta: 65€/75min, Duo-tunti kahdelle 90€/75min, hinnat sisältävät arvonlisäveron.


YHTEYSTIEDOT:

Hyvinvointiohjaaja Satu Hokkanen
Pilates- ja syvävenyttelyohjaaja
Connect Body & Mind - ohjaaja
p. 040 5805747
satu.hokkanen@gmail.com
www.facebook.com/pilatessatu

Lämpimästi tervetuloa kursseille niin uudet kuin vanhatkin kävijät!

Pajan osoite: Torikatu 1, 37830 Akaa. Paja sijaitsee Akaan Ainutlaatuisissa keskellä Viialan kylää, Apteekkia vastapäätä. Parkkipaikat kadulla tilan ulkopuolella. Tila ei valitettavasti ole esteetön (rappuset toiseen kerrokseen).