Pilatespaja

Tervetuloa Pilatespajalle Akaan Viialaan! Täällä saat laadukasta ohjausta pienryhmässä (max 8 henkeä). Viikkotuntien lisäksi järjestän satunnaisesti erilaisia teemailtoja ja lyhytkursseja kehonhuollon ja hyvinvoinnin teemoilla. Satunnaisesti pajalla kursseja järjestää myös vierailevat ohjaajat.

TUNNIT SYKSY 2020

FASKIAPILATES Tiistaisin klo 17.00-18.30. Kausi alkaa 15.9. ja jatkuu 30.11. asti (syyslomalla ei tuntia). Hinta 180€. 
CONNECT BODY & MIND Tiistaisin klo 18.45-20.15. Alkaa 15.9. ja jatkuu 30.11. asti (syyslomalla ei tuntia), 180€.  

Molemmat ryhmät täynnä, voit tiedustella peruutuspaikkoja suoraan Sadulta. 

LYHYTKURSSIT

LANTIONPOHJAN TREENIRYHMÄ Maanantaisin 19.10.- 30.11. klo 18.30-19.45 (ensimmäisellä kerralla 18.30-20.00) Kurssi on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet "löydä lantionpohjasi" kurssin, tai joilla on vastaavat tiedot ja taidot. Kurssilla tehdään erityisesti lantionpohjaan kohdistuvia pilatestyyppisiä harjoitteita, sekä faskiaa huoltavia venytys- ja hengitysharjoituksia. Kurssin hinta 99€.

Ilmoittaudu mukaan nyt!  Smartum -setelit, smartumPay ja ePassi käyvät maksuvälineenä.
Kursseille otetaan max. 8 osallistujaa. Pieni ryhmä mahdollistaa myös henkilökohtaisen ohjaamisen. 

HUOM! Asiaa koronasta!  Toivon, että koronatilanne pysyy rauhallisena ja voidaan pitää kurssit normaalisti. Tilan pienestä koosta johtuen turvavälejä voi olla mahdoton noudattaa. Ilmoittautumisen voi koronaan vedoten perua jos tekee sen hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Seuraamme tilannetta ja viranomaistahojen suosituksia.

Mikäli käy niin, että lähiopetus joudutaan kokonaan perumaan, aion pitää kurssit virtuaalisesti.

Mutta toivon kovasti, että päästään pitämään syyskausi normaalisti.


ILMOITTAUDU alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova. 
Peruutusehdot: Peruutus on ilmainen mikäli peruutat paikkasi viimeistään 3 vrk ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista (ilman lääkärintodistusta) tai kurssille ilmestymättä jättämisistä veloitamme kokonaisen kurssimaksun. Voit myös siirtää kurssipaikkasi jollekin toiselle. Ilmoittautuessasi hyväksyt peruutusehdot. Kurssilaisia ei ole vakuutettu tapaturman varalta.

Saat vahvistusviestin muutaman päivän sisällä. HUOM! Tarkistathan myös roskapostikansiosi, mikäli vahvistusviestiä ei kuulu muutaman päivän sisällä!

Tietosuoja: Lähettämiäsi tietoja käytetään vain asiakasrekisteriä/laskutusta varten. Tietoja ei milloinkaan luovuteta kolmansille osapuolille.

YKSITYISTUNNIT

Satu ohjaa pajalla myös yksityistunteja, tai duo-tunteja kahdelle ihmiselle. Suosittelemme yksityistuntia varsinkin silloin, jos kehossa on paljon ongelmia. 

Yksityistunnilla voimme käydä rauhassa läpi juuri sinun ongelma-alueitasi ja räätälöidä harjoitukset juuri sinulle, jotta voit turvallisesta jatkaa harjoittelua joko kotona tai ohjatussa ryhmässä. Yksityistunti voi pitää sisällään myös manuaalista käsittelyä tarpeen vaatiessa, esimerkiksi faskiahierontaa.

Yksityistunnin hinta: 65€/75min, Duo-tunti kahdelle 90€/75min, hinnat sisältävät arvonlisäveron.


MENNEET KURSSIT

LÖYDÄ LANTIONPOHJASI -KURSSI Maanantaisin 20.1.-17.2.2020

Viisi kertaa kokoontuva intensiivikurssi sinulle lantionpohjan terveydestä kiinnostunut nainen!

Ensimmäisellä kerralla kokoonnumme klo 18.45-20.15, muut kerrat klo 18.45-20.00, yhteensä 6,5h.
Kurssin hinta on 80 euroa (smartum -setelit ja ePassi käyvät maksuksi).

Kurssilla opit käytännön harjotteiden lisäksi myös hieman teoriaa lantionpohjasta ja syvistä tukilihaksista. Harjoitusten avulla opit lantionpohjan aktivoimisen ja harjoittamisen turvallisesti. Lantionpohja toimii yhteistyössä syvien vatsa- ja selkälihasten kanssa eli on osa lanneselän tukea. Nämä lihakset tuottavat myös mielihyvää seksuaalitoiminnoissa. Lihasten toimintahäiriöstä voi kertoa virtsanpidätysongelmat, seksuaalitoiminnon häiriöt, selkäkivut, lantionpohjan lihasten kiputilat sekä laskeumat. Toimiva lantionpohja voi parantaa elämänlaatua huomattavasti.

Kurssilla käydään läpi mm.

- Lantionpohjan lihasten aktivaation tunnistaminen ja lihasten rentouttaminen
- Harjoittelua tukevia hengitys- ja rentoutusharjoituksia
- Lantionpohjan lihasten integroituminen muuhun keskivartalon lihaksistoon
- Lihasten monipuolinen harjoittelu eri asennoissa
- Lihaskalvojen eli faskioiden kireyksien helpottaminen

Intensiivikurssi pidetään viitenä peräkkäisenä maanantai-iltana Pilatespajalla Viialassa 20.1.-17.2. Kurssin hinta on 80€ . Kurssille otetaan max. 8 osallistujaa. Pieni ryhmä mahdollistaa myös henkilökohtaisen ohjaamisen.


TÄRINÄRENTOUTUS Perjantaina 13.3. KLO 17.30-19.00

Niin kutsutun tärinäterapian, tai -rentoutuksen avulla voi purkaa stressiä tai trauman aiheuttamia jännitystiloja.

Ideana on saada yksinkertaisten liikeharjoitusten avulla kehossa aikaan kokonaisvaltainen vapina, joka rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Harjoitus käynnistää lihasten vapinana tai tärinänä alkavan luonnollisen palautumismekanismin. Harjoitusliikkeet on helppo oppia ja niiden vaikutukset ovat nopeasti havaittavissa. Hinta 20€.

YHTEYSTIEDOT:

Hyvinvointiohjaaja Satu Hokkanen
Pilates- ja syvävenyttelyohjaaja
Connect Body & Mind - ohjaaja
p. 040 5805747
satu.hokkanen@gmail.com
www.facebook.com/pilatessatu

Lämpimästi tervetuloa kursseille niin uudet kuin vanhatkin kävijät!

Pajan osoite: Torikatu 1, 37830 Akaa. Paja sijaitsee Akaan Ainutlaatuisissa keskellä Viialan kylää.  Parkkipaikat kadulla tilan ulkopuolella. Tila ei valitettavasti ole esteetön (rappuset toiseen kerrokseen).