Pilatespaja


Tervetuloa Pilatespajalle Akaan Viialaan! Täällä saat laadukasta ohjausta pienryhmässä (max 7 osallistujaa). 
Viikkotuntien lisäksi paja tarjoaa erilaisia teemailtoja ja lyhytkursseja kehonhuollon ja hyvinvoinnin teemoilla. 

"Kehosi on ainoa asunto, jossa sinun on pakko elää."
Olisiko remontin tai huollon aika? 

TUNNIT KEVÄT 2023

YIN-JOOGA JA ÄÄNIMALJARENTOUTUS su 2.4. klo 18.00-19.30  

Yin-jooga & äänimaljat tunti koostuu rauhallisesta Yin-jooga harjoituksesta ja pitkästä, ohjatusta rentoutuksesta äänimaljojen soidessa. Yin-joogan pitkäkestoiset asanat avaavat lempeästi kehoa, antaen tilaa hengitykselle, rauhoittumiselle ja palautumiselle. Äänimaljojen rauhallinen sointi ja värähtely rentouttavat kehoa ja mieltä. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita. Ohjaajana Satu Mäntylä. Hinta 25€/20€ (viikkotuntilaisille).

UUSI KURSSI, OHJAAJANA SATU MÄNTYLÄ! TAVALLISTEN MIESTEN JOOGARYH

maanantaisin 6.3.-3.4. klo 17.45-18.45
Ketterä kuin kirahvi, notkea kuin norsu? Helppoa ja rentouttavaa perusjoogaa. Simppeliä kehon voimistusta ja venytystä suoritusvapaasti. Tunnilla tehdään monipuolinen, tasapainottava joogaharjoitus ja loppurentoutus. Sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille. Aikaisempaa joogakokemusta ei tarvita.
Ohjaajana Suomen joogaliiton SJL®-joogaopettajaopiskelija Satu Mäntylä.
Kurssin hinta 85€ (sis. alv.)

UUSI KURSSI, OHJAAJANA SATU MÄNTYLÄ! JOOGAA PALAUTUMISEEN
maanantaisin 6.3.-3.4. klo 19.00-20.00
Yhdistelmä palauttavan joogan eri keinoja. Hitautta ja hiljentymistä.Tutustutaan Yin-joogaan, restoratiiviseen joogaan, jooganidraan, hengitys- ja meditaatioharjoituksiin.
Tunnin tavoitteena on hellittää kehon ja mielen jännityksiä, antaa keinoja palautumiseen ja rentoutumiseen. Sopii jokaiselle kuntoon, ikään ja notkeuteen katsomatta, aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita.
Ohjaajana Suomen joogaliiton SJL®-joogaopettajaopiskelija Satu Mäntylä. 
Kurssin hinta  85€ (sis. alv.)

Joogakursseille ilmoittautuminen alempana olevalla lomakkeella!


KOKO KEVÄÄN KURSSIT

FASKIA/PILATES 90min tiistaisin klo 17.00-18.30 
Toisiaan täydellisesti tukevat kehonhuollon muodot: Pilates ja ja faskiahuolto samalla kurssilla, vuoroviikoin! Faskiahuoltotunneilla keskitytään etenkin liikkuvuuteen ja kehon nesteyttämiseen faskioita eli lihaskalvoja aktivoimalla. Teemme myös faskiakäsittelyjä välineitä käyttäen.

Pilatestunneilla tarjolla on liikkuvuutta, voimaa ja kehonhallintaa kehittäviä harjoituksia. Pilateksen tavoitteena on vahvistaa etenkin keskivartaloa ja kehon taloudellista käyttöä. Molemmilla tunneilla tehdään myös rentoutusharjoituksia. Perustiedot ja taidot pilateksesta ovat suotavia, mutta ei välttämättömyys. Ohjaaja Satu Hokkanen. Kysy vapaita paikkoja ja hintaa loppukaudelle!

CONNECT BODY & MIND 90min tiistaisin klo 18.45-20.15 
CBM tunneilla pysähdytään oman kehon äärelle, kuin Mindfullnesia liikkeen kautta. Venyttelyä, hengitystä, omien aistimusten tunnistamista, suorittamisesta pois pyrkien. Kärsitkö kivuista, kankeuksista, stressistä, väsymyksestä tai palautumisvaikeuksista? Käykö hermostosi ylikierroksilla ja kärsiikö uni? Monet ovat saaneet avun CBM:n lempeistä ja kehoa hellivistä harjoituksista! Kuin huomaamatta kehosi myös vahvistuu ja liikkuvuutesi ja kehontuntemuksesi paranee. "Kuin suklaata ja vaniljaa keholle", on eräs asiakas tätä lajia kuvaillut. Ohjaaja Satu Hokkanen. Kysy vapaita paikkoja ja hintaa loppukaudelle!

UUSI KURSSI! PILATESMIX torstaisin klo 18.00-19.30
Näillä tunneilla huollamme kehoa ja mieltä monipuolisesti eri menetelmiä hyödyntäen. Harjoitukset sisältävät pilatesta, dynaamista venyttelyä, faskiahuoltoa/käsittelyä, syvävenyttelyä ja connect body & mind -harjoituksia. Kurssin tavoitteena on rennompi ja vehvempi keho ja mieli. Aiempaa kokemusta et välttämättä tarvitse. Ohjaaja Satu Hokkanen.  Kysy vapaita paikkoja ja hintaa loppukaudelle!


TUNNILLE KERTAMAKSULLA?
Voit nyt kysellä myös kertamaksupaikkaa viikkotunnille. Kertamaksun hinta on 20€ (ePassi ja Smartum käyvät). Nopeiten saat tietoa laittamalla viestin 040-5805747.

AIKATAULU JA HINTA: 
Kurssimaksu kevätkaudelta on 252€ (sis alv). 
Tunnit ajalla 10.1.-20.4. (14x) HUOM. ei tuntia talvilomalla (vko 9). Varapäivät (ohjaajan estyessä) 25.4. ja 9.5. Kurssimaksun voi maksaa myös kahdessa osassa. Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella.

BONUS! Viikkotunneille ilmoittautuvat saavat nyt lisäksi bonuksena ilmaisen jäsenyyden kevätkaudelle Facebook -ryhmään, josta löytyy lähes 15 eri kehonhuoltovideota pituudeltaan 15-90 minuuttia!

Huom. Mikäli rajoitukset tms. force majeure-tilanne jossain vaiheessa estää lähitunnit, siirretään tunnit toiseen ajankohtaan TAI tilalle tarjotaan korvaavaa etätuntia. Jo maksettuja kurssimaksuja ei palauteta.


MAKSUTAVAT KAIKILLA KURSSEILLA:
Käteinen, Mobilepay, Smartum -setelit, smartumPay ja ePassi käyvät maksuvälineenä.
Maksaminen teemailloissa etukäteen, viikkotunneilla ensimmäisellä kokoontumiskerralla tai laskuna (jos haluat laskun, ilmoitathan siitä ilmoittautuessa).


HUOM! Tulethan tunneille vain täysin terveenä! Pidetään yhdessä huolta hyvästä käsihygieniasta, desinfioithan kätesi ennen tunnille tuloa. Mikäli haluat käyttää pajan alustoja, ota mukaasi iso pyyhe alustan suojaamiseksi.


ILMOITTAUDU kursseille alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova. Lähettämällä ilmoittautumisen sitoudut alla oleviin ehtoihin.
Peruutusehdot: Peruutus on ilmainen mikäli peruutat paikkasi viimeistään 5 vrk ennen kurssin alkua.
Tämän jälkeen perutuista paikoista on oikeus laskuttaa 50% kurssin hinnasta.
Peruuttamattomista kurssille ilmestymättä jättämisistä veloitamme kokonaisen kurssimaksun. Voit myös siirtää kurssipaikkasi jollekin toiselle. Ilmoittautuessasi hyväksyt peruutusehdot. Kurssilaisia ei ole vakuutettu tapaturman varalta.

Saat vahvistusviestin muutaman päivän sisällä. HUOM! Tarkistathan myös roskapostikansiosi, mikäli vahvistusviestiä ei kuulu muutaman päivän sisällä!

Tietosuoja: Lähettämiäsi tietoja käytetään vain asiakasrekisteriä/laskutusta varten. Tietoja ei milloinkaan luovuteta kolmansille osapuolille.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

YKSITYISTUNNIT

Satu ohjaa pajalla myös yksityistunteja, tai duo-tunteja kahdelle ihmiselle. Suosittelemme yksityistuntia varsinkin silloin, jos kehossa on paljon ongelmia. 

Yksityistunnilla voimme käydä rauhassa läpi juuri sinun ongelma-alueitasi ja räätälöidä harjoitukset juuri sinulle, jotta voit turvallisesta jatkaa harjoittelua joko kotona tai ohjatussa ryhmässä. Yksityistunti voi pitää sisällään myös manuaalista käsittelyä tarpeen vaatiessa, esimerkiksi faskiahierontaa.

Yksityistunnin hinta: Ensikäynti 75€/75min, Duo-tunti kahdelle 100€/75min, hinnat sisältävät arvonlisäveron.

LÖYDÄ LANTIONPOHJASI -YKSITYISTUNTI JA FACEBOOK RYHMÄ 80€/75min.

Hinta sisältää alkukeskustelun, yksilöohjauksen ja yksilölliset harjoitusohjeet kotiin.
Lisäksi saat nyt ilmaisen pääsyn Facebookin online -ryhmään, jossa voit harjoitella useiden kehonhuoltovideoiden (mm. pilates, syvävenyttely, faskiahieronta) parissa. Ryhmästä löytyy myös lantionpohjan harjoitusvideoita. 


YHTEYSTIEDOT:

Hyvinvointiohjaaja Satu Hokkanen
Pilates- ja syvävenyttelyohjaaja
Connect Body & Mind - ohjaaja
p. 040 5805747
satu.hokkanen@gmail.com
www.facebook.com/pilatessatu
Instagram @pilatessatu

Lämpimästi tervetuloa kursseille juuri sellaisena kuin olet!
Kursseillamme on käytössä turvallisen tilan periaate.

Pajan osoite: Torikatu 1, 37830 Akaa, 2. kerros. Paja sijaitsee keskellä Viialan kylää torin laidalla.  Parkkipaikat kadulla tilan ulkopuolella. Tila ei valitettavasti ole esteetön (rappuset toiseen kerrokseen).