Tuntikuvaukset

Connect Body & Mind

..Eli CBM on rauhallinen kehonhuoltolaji, jossa tärkeintä ei ole suorittaminen, vaan tunteminen, kehon ja mielen yhteistyö. Harjoituksissa korostuu rentoutuminen ja kehotietoisuuden kasvattaminen. Kaiken harjoittelun punaisena lankana on keskittyminen, hetkessä oleminen ja omien kehon- ja mielentuntemusten tunteminen ja tunnistaminen, sekä hermoston tasapainottaminen, joten tunti sopii erinomaisesti myös kivun, väsymyksen/uupumuksen ja stressin kanssa kamppaileville, tai kehon ylivireystilan taltuttamiseen.

Connect Body & Mindin säännöllinen harjoittaminen vahvistaa kehoa, parantaa ryhtiä, hengitystekniikkaa, kehontuntemusta ja liikkuvuutta. Mielen tasolla huomaat ajatuksen seestyvän ja ilmaisusi selkiytyvän.

​Connect Body & Mind sopii hyvin myös erilaisista vaivoista kärsiville (tuki- ja liikuntaelinsairaudet), kehon kipu- ja kiristystiloihin (perussairaudet kuten kilpirauhasen vajaatoiminta, reuma ja fibromyalgia), fyysisestä suorituksesta palautumiseen, stressin ja uupumuksen lievitykseksi.

Fasciapilates

Tiistain alkuillan pilatestunti sopii sinulle, joka kaipaat pilatestyyppisen keskivartalolähtöisen harjoittelun lisäksi liikkuvuutta parantavia harjoituksia. Fasciat eli lihaskalvot muodostavat koko kehon kattavan toiminnallisen jatkumon. Kiristynyt fascia lisää lihasjännitystä ja verenkierron heikkenemistä, mistä taas aiheutuu kipua. Fasciapilateksen tavoitteena on keskivartalolähtöinen liikehallinta, sekä kehon elastisuuden ja aineenvaihdunnan lisääminen.

Fasciapilates on Connect Body & Mind -tunteihin verrattuna nopeatempoisempi ja fyysisesti haastavampi tunti.