Kehonhuollon iltapäivät Urjalassa

Syksyllä 2018 ohjaan kehonhuoltoa myös Urjalassa, kahvila Augustan tiloissa. Kehonhuollon iltapäivät järjestetään neljä kertaa lauantai-iltapäivisin klo 14.00-16.00. Tunnit sopivat niin kokeneille harrastajille kuin vasta-alkajillekin. Jokaisella kokoontumiskerralla on oma teemansa. Tule mukaan sellaisena kuin olet!

29.9. aiheena Joustoa rintakehään pilateksen avulla! Tule vapauttamaan rintakehäsi, selkäsi ja hengityksesi faskiapohjaisella pilatesharjoittelulla. Välineenä käytämme pilatespalloa, ota mukaan oma tai lainaa ohjaajalta.

13.10. Vetreydy syvävenyttelyllä! Tule kokemaan syvävenyttelyn voima. Tämä tunnin jälkeen kehosi on kuin uudestisyntynyt! Etenkin jalkojen kireydet saavat kyytiä tällä tunnilla. Välineenä kuminauha (pitkä ja kestävä), ota mukaan oma tai lainaa ohjaajalta.

10.11. Ryhtiä ilolihaksiin! Aiheena lantionpohjan lihakset, tuo elintärkeä ja hyvinvointiimme suunnattoman paljon vaikuttava lihasryhmä. Osaatko aktivoida ja harjoittaa lantionpohjaa oikein ja turvallisesti? Apua virtsankarkailuun, epämääräisiin selkäkipuihin ja lisää nautintoa petipuuhiin saat vahvistamalla näitä lihaksia. Sopii myös synnytyksestä palautumiseen!

8.12. Rentoudutaan ja lataudutaan tulevaa joulua varten. Suosittelen etenkin stressaantuneille, suorittajille, väsyneille, kipuileville, kireyksistä kärsiville ja omaa aikaa ja rauhaa kaipaaville!


Kaikille tunneille ota mukaan oma alusta, vesipullo ja pieni pyyhe pään alle. Lämpimästi tervetuloa, muistathan ilmoittautua hyvissä ajoin jotta saadaan tarvittava määrä ihmisiä kasaan!

Hinta 20€/kerta tai 70€/kaikki neljä kertaa. Paperiset Smartum -setelit käyvät maksuvälineenä.

Ilmoittautumiset: satu.hokkanen(a)gmail.com