TULEVAT KURSSIT

Syksyn 2024 kehonhuoltotunnit

Akaa: Pilatespohjainen kehonhuolto tiistaisin klo 18.00-19.30 Akaan portin liikuntatilassa (ABC Toijalaa vastapäätä). Tunnit ajalla 10.9.-3.12. (pl syyslomaviikko). Hinta 199€ 4.8. asti, jonka jälkeen 219€.
ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ.


Lempäälä:
Ohjaan Hyvinvointistudio Kehotuksella tunteja. Hyvinvoinva keho ja mieli keskiviikkoisin klo 12.30-13.45. Lempeä Pilates sunnuntaisin klo 19.30-20.30 (kahden muun ohjaajan kanssa vuorotellen). Lisäksi ohjaan kehonhuoltoa Kelhossa maanantaisin klo 19.15-20.15 ajalla 21.10.-25.11. (toinen ohjaaja ohjaa alkusyksyn) Lisätietoa ja ilmoittautuminen näille kursseille Kehotuksen omilla nettisivuilla!

VERSO - Luovien menetelmien kasvuryhmä Tampereella syksyllä 2024!

Kiinnostaako sinua tutkia elämääsi toiminnallisia, luovia menetelmiä hyödyntäen? Tule mukaan versoilemaan! 
Ryhmä kokoontuu Tampereen keskustassa kahdeksan kertaa torstai-iltaisin syksyn aikana.
Katso lisätiedot täältä.


ILMOITTAUDU kursseille alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova. Lähettämällä ilmoittautumisen sitoudut alla oleviin ehtoihin.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Jo maksetut kurssimaksut palautetaan vain jos järjestäjä joutuu peruuttamaan kurssin. Peruuttamattomista kurssille ilmestymättä jättämisistä veloitamme kokonaisen kurssimaksun. Voit myös siirtää kurssipaikkasi jollekin toiselle, jos et itse pääsekään paikalle. Ilmoittautuessasi hyväksyt peruutusehdot. Kurssilaisia ei ole vakuutettu tapaturman varalta.

Saat vahvistusviestin muutaman päivän sisällä. HUOM! Tarkistathan myös roskapostikansiosi, mikäli vahvistusviestiä ei kuulu muutaman päivän sisällä!

Tietosuoja: Lähettämiäsi tietoja käytetään vain asiakasrekisteriä/laskutusta varten. Tietoja ei milloinkaan luovuteta kolmansille osapuolille.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

YHTEYSTIEDOT:

Hyvinvointiohjaaja Satu Hokkanen
Pilates- ja syvävenyttelyohjaaja
Connect Body & Mind - ohjaaja
p. 040 5805747
satu.hokkanen@gmail.com
www.facebook.com/pilatessatu
Instagram @pilatessatu

Lämpimästi tervetuloa kursseille juuri sellaisena kuin olet!
Kursseillamme on käytössä turvallisemman tilan periaate.