Verso -Voimavararyhmä

Verso

Ihminen, mistä olet tulossa, minne menossa? Kiinnostaako itsensä kehittäminen, elämän ja sen ilmiöiden pohtiminen turvallisessa ryhmässä, oman suunnan tarkastus, toiminnalliset menetelmät?

VERSO on luovien menetelmien kasvu- ja voimavararyhmä. Se on hetki sinulle itsellesi, kaiken arkisen toiminnan keskellä. Se on pysähtymistä oman itsen ääreen. Se voi tarjota oivalluksia, tunteita, nähdyksi ja kuulluksi tulemista, muiden ryhmäläisten tukea. 

Versossa teemme erilaisia itsetuntemusta lisääviä harjoituksia toiminnallisia, luovia menetelmiä hyödyntäen. Harjoitukset sisältävät kuvallista työskentelyä, kirjoittamista, kehollisia harjoituksia sekä ilmaisutaidollisia harjoituksia (ei näyttelemistä) niin yksin kuin ryhmässäkin. Verso EI ole terapiaa, mutta sillä voi olla terapeuttisia vaikutuksia.

Ryhmän tavoite on tarjota sinulle turvallinen tila, johon voit saapua omana itsenäsi, hengähtää, olla läsnä, jakaa ja vastaanottaa. 

MISSÄ JA MILLOIN?

Ryhmä kokoontuu Tampereen keskustassa Sidontastudio Rihmoksessa (Näsilinnankatu 22) noin joka toinen torstai klo 17.30-20.00. Kokoontumispäivät (8x) ovat:

29.8.
12.9. & 26.9.
3.10. & 24.10.
7.11. & 21.11.
5.12. 

KENELLE RYHMÄ SOPII?

Verso sopii sinulle, joka olet utelias ja valmis jakamaan jotakin itsestäsi myös muille. Koko elämäntarinaasi sinun ei tarvitse kertoa, mutta huomioithan että luottavaisen ilmapiirin aikaansaamiseksi tarvitaan usein niin vastaanottamista kuin antamistakin. Ryhmässä käsitellyt aiheet saattavat alkaa versota elämässäsi muutenkin, joten huomioithan tämän. En suosittele ryhmään osallistumista jos käyt parhaillaan läpi akuuttia, vakavaa kriisiä. 

Ryhmään osallistuminen ei vaadi minkäänlaista taiteellista "osaamista", riittää jos nautit luovasta työskentelystä ja toiminnallisuudesta!

OHJAAJA

Ryhmän ohjaajana toimin minä, Satu Hokkanen. Olen tehnyt töitä kehollisten menetelmien parissa vuodesta 2010 lähtien. Lisäksi olen opiskellut draamakasvatusta ja ollut erilaisissa ilmaisutaidon ryhmissä 2000-luvun taitteesta lähtien. Olen myös ohjannut improvisaatiokursseja sekä naisten piiriä. Tutuksi on tullut myös tanssi- ja liiketerapia. Parin viime vuoden ajan olen ollut innostunut etenkin psykodraamasta sekä taideterapiasta, joihin olen saanut osallistua asiakkaan roolissa.  Minua kiinnostaa ihminen psykofyysisenä kokonaisuutena sekä energeettisenä olentona. Olen opiskellut myös energiahoitamista.

Mottoni on "Suorita vähemmän, tunne enemmän".

Ohjaajana haluan auttaa sinua pääsemään lähemmäs autenttista itseäsi ja tunteitasi.

HINTA

Early bird 11.8. asti 219€, tämän jälkeen 249€.
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumismaksu 50€, jolla varmistat paikkasi kurssilla. 
Loppuosan voit maksaa kahdessa erässä.
Mikäli kurssi perutaan ohjaajan toimesta, maksu palautetaan.
Ryhmän luonteen vuoksi ryhmäkoko on melko pieni, joten paikkoja on rajoitetusti.

Täytä ILMOITTAUTUMISLOMAKE, jonka jälkeen lähetän sinulle maksuohjeen.