Löydä Lantionpohjasi -valmennus 
- Ota askel kestävään hyvinvointiin!

"Kurssi oli todella hyödyllinen. Ensimmäisen kerran sain kunnolliset ohjeet lantionpohjan treenaamiselle. Koin hyödylliseksi, että ohjaaja kertoi myös paljon tietoa ihmisen anatomiasta. Lantionpohjan treeni ei keskittynyt vain harjoitteisiin, vaan myös hengitys, rentoutuminen ja lihaskalvot huomioitiin. Opin rentoutumisen ja oikeanlaisen hengityksen merkityksen ihan kaikessa treenaamisessa. Kurssilla tuli paljon itselle uusia asioita. Kurssilla oli kattava kattaus kaikkea oleellista lantionpohjan jumppaamiseen."

- Katja, Löydä lantionpohjasi -kurssi syksy 2020 


Suositut, jo monia naisia auttaneet Löydä lantionpohjasi -kurssit siirtyvät nettiin ja laajenevat kuuden viikon mittaisiksi valmennuksiksi. 

Tunnistatko itsesi joistakin seuraavista asioista?

- Virtsa karkailee
- Et saa yhteyttä lantionpohjaasi tai keskivartaloosi
- Kärsit epämääräisistä lantionpohja/selkäkivuista
- Seksin harrastaminen on kivuliasta tai seksuaalinen halu on hukassa
- Sinulla on erkauma tai epäilet sellaista
- Sinulla on laskeuma tai epäilet sellaista
- Sinulla on edessä/takana lantionpohjan tai keskivartalon alueen leikkaus (tähystykset, sektio, kohdunpoistot jne.)
- Sinulla on edessä/takana synnytys (josta et ehkä koskaan palautunut)
- Sinulla on jokin naistensairaus
- Stressi painaa päälle ja hermo kiristyy helposti

Mitä useampaan kohtaan vastasit kyllä, sen enemmän tätä valmennusta sinulle suosittelen!
Valmennus on intensiivinen kuuden viikon sukellus hyvinvointiisi. Valmennus huomioi ihmisen kokonaisuutena, se ei siis ole vain lantionpohjan jumppaamista. Joka viikko saat itsellesi uuden, noin 75 minuutin videon, joka auttaa sinua ymmärtämään miten juuri sinun kannattaisi lantionpohjaasi kuntouttaa. Videot koostuvat "teoriaosuudesta", jonka varmasti havaitset mielenkiintoiseksi, sekä ohjatuista harjoituksista. Harjoitusten avulla opit lantionpohjan rentouttamisen, sekä aktivoimisen ja harjoittamisen turvallisesti. Toimiva lantionpohja voi parantaa elämänlaatuasi huomattavasti.

Valmennuksessa käsitellään mm. seuraavia asioita ja teemoja

- Lantionpohjan lihasten aktivaation tunnistaminen ja lihasten rentouttaminen
- Lantionpohjan lihasten integroituminen ja vaikutus muuhun keskivartalon lihaksistoon
- Asiat ja ilmiöt lantionpohjaongelmien taustalla 
- "Tee/Älä tee näin" -milloin lantionpohjan lihasten voimaharjoittelu ei ole suotavaa? Minkä tyyppisharjoitukset eivät ehkä ole hyväksi?       
- Hengitys ja rentoutuminen
- Seksi ja seksuaalisuus, ihmissuhteet
- Elintavat ja -ympäristö, stressi ja ravinto
- Lihaskalvorakenteiden eli faskioiden vaikutus ja kehon kireyksien helpottaminen 

Valmennuksessa tehdään seuraavia harjoituksia: lantionpohjaa  voimistavat ja rentouttavat harjoitukset, valmistavat harjoitukset, dynaamiset faskiaharjoitukset, faskiakäsittelyt (faskia/tennispallolla), syvävenytys - ja hengitysharjoitukset, kehomeditaatiot. Joissakin harjoitteissa käytämme välineenä faskia/tennispalloa, pilatespalloa ja kuminauhaa.

Miten valmennus käytännössä toimii?

Kurssin alustana toimii Facebook. Maksettuasi kurssin, saat ohjeet kuinka liittyä mukaan Facebook -ryhmään. Ryhmässä julkaistaan joka viikko uusi, noin 75 minuutin pituinen video, joka sisältää tietoa ja harjoituksia kehosi ja lantionpohjasi hyväksi. Lisäksi saat  lyhyempiä bonusvideoita eri teemoilla sekä mielenkiintoista materiaalia oppimisesi tueksi. Kaikki videot ja materiaalit ovat käytössäsi koko valmennuksen ajan! Sinun ei tarvitse olla paikalla tiettyyn aikaan, vaan voit tehdä harjoituksia ja katsoa videoita omaan tahtiin. Lisäksi ryhmässä voit esittää kysymyksiä ja keskustella paitsi ohjaajan, niin muiden, kenties samassa tilanteessa olevien naisten kanssa. Saat tueksesi ohjaajan, ja koko ryhmän (vertais)tuen ja kannustuksen!

Ohjaaja

Valmentajana toimin minä, Satu Hokkanen, yli 10 vuoden kehonhuollon ohjauskokemuksella. Olen Pilates- ja syvävenyttelyohjaaja, sekä Connect Body & Mind -ohjaaja. Lantionpohjan asiat alkoivat kiinnostaa minua erityisesti noin seitsemän vuotta sitten, Method Putkisto -koulutukseni aikana. Sen jälkeen olen opiskellut asiaa mm. Ira Rissasen Pömpöttääkö -sonopalpaatiokoulutuksessa, sekä erilaisilla lyhytkursseilla. Työssäni minulle tärkeää on ihmisten kohtaaminen kokonaisuutena. Haluan auttaa naisia voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin elämässään, en vain jumpata heidän lantionpohjiaan. Ohjauksessani olen lempeä ja perusteellinen. Uskon laatuun ennen määrää, myös kehonhuollossa. Connect Body & Mindista tuttu mottoni kuuluukin "Suorita vähemmän, tunne enemmän!".

Minun lupaukseni sinulle

Lähtemällä mukaan valmennukseen voit ottaa askeleen kohti kestävää hyvinvointia. Valmennuksessa lupaan antaa sinulle kaiken tämänhetkisen tietotaitoni. Lupaan sinulle, että valmennuksessa tehtäviä harjoituksia säännöllisesti tekemällä alat voida kokonaisvaltaisesti paremmin! Kehontuntemuksesi ja itsetuntemuksesi kasvaa, saat voimaa ja joustavuutta kehoosi - ja mieleesi. Lantionpohjasi vahvistuu, hengitystekniikkasi paranee, kehon kivut vähenevät, opit säätelemään stressitasojasi, voimaannut -naisena ja ihmisenä.

Valmennuksen hinta ja aikataulu

VALMENNUS ALKAA 2.2.2021 Facebookissa.

Kuuden viikon valmennuksen hinta on 74,90€, 24.1. asti VAIN 59,90€. Tämä on todella edullinen "avajaistarjous",
koska valmennus siirtyy ensimmäistä kertaa nettiin. Näin edullisesti et tule tätä valmennusta enää jatkossa saamaan! 
Valmennuksen Facebook -ryhmä aukeaa jo ennen 2.2. Voit ilmoittautua mukaan vielä 2.2. jälkeenkin, koska kaikki materiaali on käytössäsi valmennuksen loppuun (16.3.) asti.

Maksuksi käy myös SmartumPay, ePassi ja Smartumsetelit.

Kyllä! Haluan mukaan valmennukseen!

Näin pääset mukaan valmennukseen:

1. Täytä alla oleva ilmoittautumislomake huolellisesti.
2. Maksa osalistumismaksu joko MobilePaylla tai tilisiirrolla. 
MobilePay: 0405805747 
Tilisiirto: FI76 1146 3501 1160 70 (saaja Satu Hokkanen). Kirjoita viestikenttään "Löydä lantionpohjasi".
Mikäli haluat maksaa sähköisesti tai Smartum seteleillä, ota yhteyttä: satu.hokkanen@gmail.com
3. Maksun tultua perille saat sähköpostiisi vahvistusviestin ja ohjeet miten pääset mukaan Facebook -ryhmään. (Päästäksesi ryhmään sinulla tulee olla tili Facebookissa.) 


Nähdään valmennuksessa!
t.Satu