Läsnä 

-Tietoisen läsnäolon ja kosketuksen illat pareille
6.1. ja 15.1. 2023

Lämpöä ja läsnäoloa rakkaasi kanssa!

Miltä kuulostaisi todellinen laatuaika teille kahdelle?
Läsnä -työpajassa pääset rentoutumaan rakkaimpasi kanssa. Teette yksin ja yhdessä lempeitä ja rentouttavia hengitys- ja venytysharjoituksia, tietoista koskettamista harjoitellen. Työpaja ei vaadi mitään aikaisempaa kokemusta body&mind -tyyppisestä työskentelystä. Työpajassa tehtävien harjoitusten avulla voitte mm.

- Löytää ja syventää niin henkistä kuin fyysistäkin yhteyttä toisiinne
- Syventää yhteyttä omaan kehoosi
- Oppia uusia keinoja niin omaan rentoutumiseen kuin toisenkin rentouttamiseen
- Saada vinkkejä myös esim. lasten rentouttamiseen, osa harjoituksista soveltuu myös lasten kanssa tehtäviksi

Milloin viimeksi olitte toisillenne todella läsnä, ilman keskeytyksiä ja ulkopuolisia ärsykkeitä?

HUOM. Jos ostat kurssin lahjaksi, saat sähköpostiisi  kauniin lahjakortin, jonka voit halutessasi tulostaa.

Palautetta Läsnä -työpajasta:

"Kiitämme vielä kovasti eilisestä. Nukuimme molemmat tosi hyvin yöllä, pisimmät unet putkeen tooooodella pitkään aikaan. Mies kertoi, että jäi todella hyvä mieli koko illasta ja olen samaa mieltä. Oivalluksia syntyi paljon. Tunnelma oli lämmin ja olo todella rentoutunut." - Paula ja Petri

Työpajan hinta: 65€/pariskunta, kesto 2,5h.

Ilmoittaudu mukaan nyt! Käteinen, Smartum -setelit, smartumPay ja ePassi käyvät maksuvälineenä.
Työpajaan otetaan vain 3 pariskuntaa per ilta, joten älä mieti liian kauaa!

ILMOITTAUDU alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova. Lähettämällä ilmoittautumisen sitoudut alla oleviin ehtoihin.
Peruutusehdot: Peruutus on ilmainen mikäli peruutat paikkasi viimeistään 4 vrk ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen perutuista kursseista veloitamme 50% kurssin hinnasta. Peruuttamattomista kurssille ilmestymättä jättämisistä veloitamme kokonaisen kurssimaksun. Voit myös siirtää kurssipaikkasi jollekin toiselle, tai osallistua vastaavalle kurssille myöhemmin, mikäli sellainen järjestetään ja tilaa on. Ilmoittautuessasi hyväksyt peruutusehdot. Kurssilaisia ei ole vakuutettu tapaturman varalta.

Saat vahvistusviestin ja maksuohjeet muutaman päivän sisällä. HUOM! Tarkistathan myös roskapostikansiosi, mikäli vahvistusviestiä ei kuulu muutaman päivän sisällä!

Tietosuoja: Lähettämiäsi tietoja käytetään vain asiakasrekisteriä/laskutusta varten. Tietoja ei milloinkaan luovuteta kolmansille osapuolille.